CattyCorner: 17 Corny Cat Jokes To Make You Chuckle & Probably Groan

Greetings my pawsome human minions and cat cohorts.

Forrest here, feeling a bit cheeky today after my father’s comedy jam this morning.

Shall I explain?

My dad is a jokester. One of his favorite things to do is tell me corny cat jokes. The minions laugh, but I tend to flick an ear back as it’s the purrfect equivalent of the human eyeroll. Not because he isn’t funny, but just because some of his funnies are downright groan-worthy.

But because you love cats like he does, I figure you’ll enjoy some of him more classic punchlines.

Yep, I care therefore I give you cat jokes.

@tabbies.viktor_otto.cat/Instagram

Corny Cat Jokes to Make Your Human Friends Laugh

#1 – What’s a cat’s favorite color?

Answer: Purr-ple!

#2 – How do know you when a cat is agitated?

Answer: She’s having a hissy fit!

#3 – Why can’t cats play poker in the jungle?

Answer: Too many cheetahs!

#4 – How do cats get over a fight?

They hiss and make up!


@oh_sarahthetiger/Instagram

#5 – Where do cats go to get a new tail?

Answer: The re-tail store!

#6 – If lights run on electricity and cars run on gas, what do cats run on?

Answer: Their paws!

#7 – Why do cats always get their way?

Answer: They’re purr-suasive!

#8 – What do kitties wear to bed?

Answer: Paw-jamas!


@kittycatssisters/Instagram

#9 – Asked by a cat: Why did the chicken cross the road?

Answer: I was chasing it!

#10 – What do cats eat on a hot day?

Answer: Mice cream cones!


@oli_charlie_ralphie/Instagram

#11 – What do you call a pile of kittens?

Answer: A meow-tain!

#12 – What do you call a cat who drinks lemonade?

Answer: A sour puss!


@lunalucitalove/Instagram

#13 – How do we know the Earth isn’t flat?

Answer: If it were, cats would have already pushed everything off the edge!

#14 – What do you call a cat who eats beans?

Answer: Puss ‘n’ Toots!

#15 – Want to hear a bad cat joke?

Answer: Just kitten, there are no bad cat jokes!

cat jokes
@rag_n_rok/Instagram

#16 – What do you call a cat a that goes bowling?

Answer: An alley cat!

#17 – What’s the difference between a cat and comma?

Answer: One has claws at the end of his paws, but the other is a pause at the end of a clause!

cat jokes
@theo_bluecornishrex/Instagram

For all my groaning over funny cat jokes, I have to admit that last one is pretty good. I give it two paws up!

But guess what isn’t a joke, the food bowl! All kidding aside, dinnertime is serious business and leads me to this reminder…

Don’t forget to feed the cat.

Please SHARE to pass on this story to a friend or family member.

Feature Image: @tabbies.viktor_otto.cat/Instagram & @theo_bluecornishrex/Instagram

Comments are closed.